Az utóbbi 2 hétben eléggé megjártam a világot ugyanis volt "szerencsém" Erdélyországba kiruccanni. Egy kis hegymászás egy kis székely vendégszeretet... Na de egyszer azonban betévedtünk egy Spar üzletbe, ugye ide is betörtek a multik. Ekkor mintha csak a  TV-felvételeket láttam volna, vagy ahogy olvastam azokról az időkről amikor...

 

...nem tudom, hogy épp árúfeltöltés volt-e de nem volt sehol egy vásárló(a képen lévő urakkal voltam a boltban), sem dolgozó. Ahol volt is árú a polcokon csakis 3-4 féle.

Talán éppen akkor nyitott pár napja-hete az a bolt? vagy talán egy nagytakarítást fogtunk ki? Viszont első pillantásra Chauchesku neve ugrott be és az akkori helyzet a román boltokban.

Múltidéző kép...

A bejegyzés trackback címe:

https://paprikajancsi.blog.hu/api/trackback/id/tr691283883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása